LligaSom de Preferent!

mayo 24, 2019
df85d0d4-328f-4d3a-8c2f-70ca1333b077

L’Infantil A aconsegueix la salvació a Preferent en l’última jornada i competirà un any més en aquesta exigent categoria.

Fan els deures

L’Infantil A va guanyar (4-0) el passat diumenge davant el Sant Quirze del Vallés en el partit corresponent a la jornada 30 del grup 3 de Preferent. D’aquesta manera l’equip verd-i-grana s’apropava a l’objectiu de la permanència a l’espera del que passaria a les 18:00 de la tarda en el partit que enfrontava Manresa i Premià. Una victòria local o un empat ens faria assolir l’objectiu marcat al principi de temporada.

Res de celebració fins la tarda

Sensacions contràries al finalitzar el partit ja que no era moment de celebracions però els jugadors es mostraven satisfets per la feina feta durant aquesta exigent i dura temporada. Ja va ser sobre les 20:00 que van arribar bones notícies de Manresa (2-1 vs Premià) i en conseqüència, ara si, continuàvem un any més a Preferent.

D’aquesta manera finalitza la temporada regular aconseguint guanyar els últims tres partits a casa (2-1 vs Manresa, 1-0 vs Premià i 4-0 vs Sant Quirze), sumar 9 punts al nostre fortí i salvar la categoria. Agrair l’esforç i recolzament de tot el club, afició, jugadors i entrenadors en aquest tram final, sense vosaltres res hagués estat possible.

Amunt Bordeta!