NovetatsL’Aleví A present a la Danone Nations Cup

febrero 16, 2019

L’Aleví A de la Unió Esportiva Bordeta participarà aquest diumenge 17 de febrer a Mollerussa la Danone Nations Cup, el major campionat de futbol aleví a nivell internacional que actualment es celebra al món.

El torneig consta de 4 grups (dos de matí i dos de tarda) de 4 equips cadascun. Els dos primers classificats de cada grup jugaran les semifinals i els guanyadors accediran a la fase final de Catalunya, on hi haurà en joc el pas a la Fase Nacional.

L’equip entrenat per Óscar Canadell debutarà demà davant l’Atlètic Segre a les 09:40, seguit de EF Intercomarcal a les 11:00 i CEE Noguera a les 12:20. En el cas que el conjunt superi la fase de grups jugaria la semifinal a les 13:00 i els possibles rivals són  CFS Mollerussa, Lleida Esportiu, CE Pla d’Urgell i EF Rialp.

https://uebordeta.com/wp-content/uploads/2018/09/ESCUDO-BORDETA-petit-1.png

UE BORDETA

®Unió Esportiva Bordeta. Tots els drets reservats.

TWITTER

@unioesbordeta@unioesbordeta - 3 días

Dani Migales i Denis Petkov, jugadors de l’Aleví A, han estat seleccionats per realitzar un entrenament amb la Sele…

@unioesbordeta@unioesbordeta - 3 días

FUTBOL BASE | Consulta tots els resultats del cap de setmana dels nostres equips del futbol base (09-10 Març)) 👉…

INSTAGRAM

https://www.instagram.com/p/Bu6RX0vA6AB/https://www.instagram.com/p/Buta9N6gNoN/https://www.instagram.com/p/BuqxZ9Cgimt/https://www.instagram.com/p/Bulp89UAZL0/https://www.instagram.com/p/BuG3hBmgXX0/https://www.instagram.com/p/BuCYdYNgBIS/https://www.instagram.com/p/Bt8GTi4gUXe/https://www.instagram.com/p/Bt0t2uEAitG/https://www.instagram.com/p/BtyEAKRoVsv/

PATROCINADORS

https://uebordeta.com/wp-content/uploads/2019/01/CABOS-PATROCINADOR-.png
https://uebordeta.com/wp-content/uploads/2019/01/logo-patrocinador.png