NovetatsL’Aleví A present a la Danone Nations Cup

febrero 16, 2019
P1400044

L’Aleví A de la Unió Esportiva Bordeta participarà aquest diumenge 17 de febrer a Mollerussa la Danone Nations Cup, el major campionat de futbol aleví a nivell internacional que actualment es celebra al món.

El torneig consta de 4 grups (dos de matí i dos de tarda) de 4 equips cadascun. Els dos primers classificats de cada grup jugaran les semifinals i els guanyadors accediran a la fase final de Catalunya, on hi haurà en joc el pas a la Fase Nacional.

L’equip entrenat per Óscar Canadell debutarà demà davant l’Atlètic Segre a les 09:40, seguit de EF Intercomarcal a les 11:00 i CEE Noguera a les 12:20. En el cas que el conjunt superi la fase de grups jugaria la semifinal a les 13:00 i els possibles rivals són  CFS Mollerussa, Lleida Esportiu, CE Pla d’Urgell i EF Rialp.

https://uebordeta.com/wp-content/uploads/2018/09/ESCUDO-BORDETA-petit-1.png

UE BORDETA

®Unió Esportiva Bordeta. Tots els drets reservats.

TWITTER

@unioesbordeta@unioesbordeta - 3 meses

Dani Migales i Denis Petkov, jugadors de l’Aleví A, han estat seleccionats per realitzar un entrenament amb la Sele…

@unioesbordeta@unioesbordeta - 3 meses

FUTBOL BASE | Consulta tots els resultats del cap de setmana dels nostres equips del futbol base (09-10 Març)) 👉…

INSTAGRAM

https://www.instagram.com/p/ByBH1lhInHY/https://www.instagram.com/p/ByAfQcPI6_3/https://www.instagram.com/p/Bx9_TADItVk/https://www.instagram.com/p/BxxK5IFIIX9/https://www.instagram.com/p/BxpxBqIgUef/https://www.instagram.com/p/Bxhm7bvotOo/https://www.instagram.com/p/BxfDDE0oDSd/https://www.instagram.com/p/BxVBbpoA1r_/https://www.instagram.com/p/BxKUXZQACMF/

PATROCINADORS

https://uebordeta.com/wp-content/uploads/2019/01/CABOS-PATROCINADOR-.png
https://uebordeta.com/wp-content/uploads/2019/01/logo-patrocinador.png