Saltar al contenido

El Club

U. E. Bordeta

La nostra história

Al 1943 el Club Esportiu Bordeta inicia la seva aventura esportiva sense imaginar la magnitud que la iniciativa acabaria aconseguint amb el pas del temps. Només un any després va guanyar el primer títol, el torneig de “Educació i Descans”, disputant els partits en el camp del “Xoperal” a la carretera de Corbins, l’actual ubicació de l’estadi que era un camp de tir. El Club tal i com es coneix avui el va fundar al 1961 en José Antonio Casas amb el nom de Unió Esportiva Bordeta. Al llarg dels anys, el club ha experimentat un creixement en tots els àmbits en el que hem viscut moments de triomfs i glòria i altres no tant exitosos.

La UE Bordeta ha guanyat prestigi treballant des de l’escola fins als veterans, col·laboradors, cos tècnic i directiva, aconseguint com idiosincràsia, la fermesa, humilitat i lleialtat per el que som respectats i pel que tots els que ens sentim parts del club n’estem orgullosos. La temporada (2004-05) es va dur a terme la remodelació de l’estadi amb la instal·lació de la gespa artificial i la modernització general, grades, marcador electrònic, etc. Aquesta mateixa temporada es decideix en l’assemblea la dissolució de l’equip amateur.

La temporada 2005/2006 la junta directiva decideix denominar el torneig formatiu prebenjamí “torneig Miquel Vidal” en reconeixement a la seva trajectòria en el Club.

Equip

La idea primordial d’aprendre a treballar en equip és unir esforços, potenciar-los.

Valors

Els valors són les qualitats de les persones i l’actitud ho és tot.

Amistat

Ens preocupem pel benestar del company, celebrem els seus triomfs i èxits.

TOTES LES EDATS

Coneix els nostres

23 equips

List item 5

List item 5

List item 5

List item 5

List item 5

Más que enseñar futbol que también lo hacen, enseñan valores, educan e integran , hace que te sientas en casa.

U.E. Bordeta

Vine a veure’ns

973 21 09 99 Carrer Sant Vicenç de Paül, 2. Lleida