HomeEl club

Descobreix tot sobre nosaltres.

UE BORDETA
LA NOSTRA HISTÒRIA

Coneix des dels nostres inicis fins al dia d'avui.

Al 1943 el Club Esportiu Bordeta inicia la seva aventura esportiva sense imaginar la magnitud que la iniciativa acabaria aconseguint amb el pas del temps. Només un any després va guanyar el primer títol, el torneig de “Educació i Descans”, disputant els partits en el camp del “Xoperal” a la carretera de Corbins, l’actual ubicació de l’estadi que era un camp de tir. El Club tal i com es coneix avui el va fundar al 1961 en José Antonio Casas amb el nom de Unió Esportiva Bordeta. Al llarg dels anys, el club ha experimentat un creixement en tots els àmbits en el que hem viscut moments de triomfs i glòria i altres no tant exitosos.

La UE Bordeta ha guanyat prestigi treballant des de l’escola fins als veterans, col·laboradors, cos tècnic i directiva, aconseguint com idiosincràsia, la fermesa, humilitat i lleialtat per el que som respectats i pel que tots els que ens sentim parts del club n’estem orgullosos. La temporada (2004-05) es va dur a terme la remodelació de l’estadi amb la instal·lació de la gespa artificial i la modernització general, grades, marcador electrònic, etc. Aquesta mateixa temporada es decideix en l’assemblea la dissolució de l’equip amateur.

La temporada 2005/2006 la junta directiva decideix denominar el torneig formatiu prebenjamí “torneig Miquel Vidal” en reconeixement a la seva trajectòria en el Club.

https://uebordeta.com/wp-content/uploads/2019/02/49858402_1153705488144912_5200509759764755284_n.jpg

EL NOSTRE ORGANIGRAMA

Sense ells, el club no funcionaria!
https://uebordeta.com/wp-content/uploads/2020/04/organigrama2020.jpg

LES NOSTRESINSTAL·LACIONS

El Complex de la Unió Esportiva Bordeta consta de: un camp de gespa artificial, amb unes mesures de 96 metres de llarg per 61 metres d’ample (96 × 61). En el qual es disposen alhora de dos camps de Futbol 7 de 40 × 61 m. A més a més disposem d’un camp annex de gespa artificial de mesures 38 × 60 que serveix per descongestionar el camp de Futbol 11 en horaris d’entrenament i partits.

El club compta també amb 8 vestidors per als equips, una sala polivalent per fer xerrades pre-partit, reunions, formacions o d’estudi per els nostres jugadors, una sala de fisioteràpia i gimnàs, un vestuari per als àrbitres, un vestuari per als entrenadors, 1 vestidor femení i dos espais per guardar material esportiu.

A l’entrada del camp a mà dreta hi ha un bar amb capacitat per x persones. Per la part del darrera del bar trobem l’entrada per accedir a les oficines del Club, on estan distribuïdes de la seguent manera: Oficina principal d’Administració, Oficina de Coordinació, un espai per guardar la roba d’entrenaments i partits i un ampli hall de benvinguda.

Us invitem a que us passeu per el nostre complex a gaudir d’aquest esport!

fotos camp bordeta dron (4)
fotos camp bordeta dron (5)
fotos camp bordeta dron (6)
fotos camp bordeta dron (7)
fotos camp bordeta dron (8)
fotos camp bordeta dron (9)
fotos camp bordeta dron (1)
fotos camp bordeta dron (2)
fotos camp bordeta dron (3)