RecordsEl Cadet Vilanoveta, campió de Lliga.

marzo 20, 2019
PHOTO-2019-02-24-15-08-50
ee9c8c58-9042-482c-b4a6-182e30b88a9f

Assolint unes xifres estratosfèriques l’equip entrenat per Aharon Casas queda campió del Grup 9 de la Segona Divisió Cadet.

 19 victòries, 1 empat i cap derrota. 98 gols a favor i tan sols 13 en contra. Evidentment són xifres que demostren la gran temporada que estan realitzant els jugadors i el grau d’implicació de cadascun d’ells per assolir un objectiu comú per tots. Després de l’ascens, dues setmanes més tard el conjunt s’adjudica el campionat de lliga tenint accés a jugar la temporada vinent a la Primera Divisió Cadet. Els jugadors, després de la victòria d’aquest cap de setmana davant Les Garrigues 1-3, es mostraven eufòrics i satisfets per la fita aconseguida sent coneixedors de la dificultat que té ocupar les primeres places d’una temporada regular. A falta de dues jornades l’equip té com objectiu acabar imbatut i seguir amb aquesta bona dinàmica.

Des del club felicitem i donem l’enhorabona a tota la plantilla, jugadors i entrenadors per l’esforç, treball, constància i dedicació durant tot l’any.

https://uebordeta.com/wp-content/uploads/2018/09/ESCUDO-BORDETA-petit-1.png

UE BORDETA

®Unió Esportiva Bordeta. Tots els drets reservats.

TWITTER

@unioesbordeta@unioesbordeta - 3 meses

Dani Migales i Denis Petkov, jugadors de l’Aleví A, han estat seleccionats per realitzar un entrenament amb la Sele…

@unioesbordeta@unioesbordeta - 3 meses

FUTBOL BASE | Consulta tots els resultats del cap de setmana dels nostres equips del futbol base (09-10 Març)) 👉…

INSTAGRAM

https://www.instagram.com/p/ByBH1lhInHY/https://www.instagram.com/p/ByAfQcPI6_3/https://www.instagram.com/p/Bx9_TADItVk/https://www.instagram.com/p/BxxK5IFIIX9/https://www.instagram.com/p/BxpxBqIgUef/https://www.instagram.com/p/Bxhm7bvotOo/https://www.instagram.com/p/BxfDDE0oDSd/https://www.instagram.com/p/BxVBbpoA1r_/https://www.instagram.com/p/BxKUXZQACMF/

PATROCINADORS

https://uebordeta.com/wp-content/uploads/2019/01/CABOS-PATROCINADOR-.png
https://uebordeta.com/wp-content/uploads/2019/01/logo-patrocinador.png