Col·laboracionsLa UE Bordeta signa un conveni de col·laboració amb la Clínica Podològica Ilerpodo

marzo 27, 2019
ALEVÍ A-4

La Unió Esportiva Bordeta signa un conveni de col·laboració amb la Clínica Podològica ILERPODO amb l’objectiu de millorar quantitativa i qualitivament la llista de serveis que a dia d’avui disposem per tots els nostres jugadors i jugadores, fent de la UE Bordeta, un club esportiu innovador i pioner de la nostra ciutat, en materia de protecció de riscos per a la salut.

Aquest servei consta d’una revisió podològica individualitzada amb la finalitat de poder detectar els indicadors relacionats amb possibles alteracions en la marxa, les quals influeixen directament en la salut motriu del jugador o jugadora i en consequència en el seu rendiment esportiu.

ILERPODO – CLÍNICA PODOLÒGICA, neix l’any 2012, fruit d’un ambiciós projecte iniciat pels seus fundadors. Aquest projecte te com a prioritat màxima apropar i donar a conèixer a tothom el mon de la podologia, així com els beneficis que aquesta branca sanitaria aporta al benestar de les persones. Després d’una etapa de creixement caracteritzada per la constància, la serietat i sobretot la ètica professional, la clínica ha aconseguit ser un referent a Lleida i província dins la seva disciplina.

https://uebordeta.com/wp-content/uploads/2018/09/ESCUDO-BORDETA-petit-1.png

UE BORDETA

®Unió Esportiva Bordeta. Tots els drets reservats.

TWITTER

@unioesbordeta@unioesbordeta - 3 meses

Dani Migales i Denis Petkov, jugadors de l’Aleví A, han estat seleccionats per realitzar un entrenament amb la Sele…

@unioesbordeta@unioesbordeta - 3 meses

FUTBOL BASE | Consulta tots els resultats del cap de setmana dels nostres equips del futbol base (09-10 Març)) 👉…

INSTAGRAM

https://www.instagram.com/p/ByBH1lhInHY/https://www.instagram.com/p/ByAfQcPI6_3/https://www.instagram.com/p/Bx9_TADItVk/https://www.instagram.com/p/BxxK5IFIIX9/https://www.instagram.com/p/BxpxBqIgUef/https://www.instagram.com/p/Bxhm7bvotOo/https://www.instagram.com/p/BxfDDE0oDSd/https://www.instagram.com/p/BxVBbpoA1r_/https://www.instagram.com/p/BxKUXZQACMF/

PATROCINADORS

https://uebordeta.com/wp-content/uploads/2019/01/CABOS-PATROCINADOR-.png
https://uebordeta.com/wp-content/uploads/2019/01/logo-patrocinador.png